logo La Anea wit 01

Bed and breakfast

Charmant overnachten
& stevig ontbijten

Staat er een bezoekje aan het rustige Stekene op uw planning? Denk dan eens aan een overnachting in onze bed and breakfast – die is 7/7 geopend. We beschikken over drie kamers.

Twee kamers voor twee personen (een met een bad, de andere met een douche) en een kamer voor twee tot vier personen met douche en terras. In die laatste kamer staat een zitbank die we tot een bed kunnen uitklappen.

Als u dat wenst, kunnen we nog een kinderbed bijplaatsen. Bekijk hieronder de tarieven per kamer:

Kamer voor twee personen
1 nacht of 1e nacht - 110,00 €, vanaf 2e nacht - 90,00 € per nacht
Kamer voor één persoon
1 nacht of 1e nacht - 85,00 €, vanaf 2e nacht - 75,00 € per nacht
Kamer voor twee personen met extra persoon tot 12 jaar
€ 25,00 per nacht
Kamer voor twee personen met extra persoon vanaf 12 jaar
€ 40,00 per nacht

In de prijs van elke overnachting zit een zalig ontbijt inbegrepen met een gevarieerd assortiment aan producten zoals brood, koffiekoeken, charcuterie en drank. Ontbijten kan vanaf 09.00 uur. Gelieve ons op voorhand te verwittigen als u allergieën of intoleranties heeft, zodat we daarmee rekening kunnen houden. Familie of vrienden kunnen ook mee komen ontbijten mits er op voorhand verwittigd wordt. We rekenen hiervoor 25,00 € per (volwassen) persoon aan.

Ontdek de pareltjes in Stekene

B&B La Anea bevindt zich in Stekene, een bescheiden gemeente tussen Gent en Antwerpen. U kan er in de natuur wandelen en fietsen. Aan de balie geven we u met plezier een gratis folder met prachtige wandel- en fietsroutes.

Daarenboven kan u, als u dat wil, een plaatsje in onze gezellige taverne reserveren voor o.a. een (kleine) maaltijd of een lekkere kop koffie. Heeft u vragen? Geef ons gerust een seintje en we staan voor u klaar.

Overnachten in onze B&B?

Aarzel niet om ons te contacteren!